BØGER

Køb bogen eller download E-bogen

"KRÆFT & GRAVID - kan man det?"

 

Kan man overleve en kræftsygdom når man er gravid?

 

Jeg var i 2007 gravid i 5 måned, da jeg fik konstateret brystkræft i stadie 3. "Du har kræft og ligger i den tunge ende af skalaen for overlevelse". Sådan lød beskeden til den scanning og biopsi jeg fik foretaget. Min verden brast og spørgsmålene kom væltende. Tvivl, angst og et hav af udfordringer stod jeg nu overfor. Jeg havde ingen at spørge til råds. Ingen kunne fortælle mig, om alle de bivirkninger der løbende ville opstå under mine behandlinger. Man havde ikke så meget erfaring på området på det tidspunkt. Følte mig så uendelig alene i verden.

 

For at hjælpe andre, deler jeg I denne bog, ud af mine erfaringer, fortæller om mit eget forløb, samt giver gode råd og tips, til dig som er patient eller dine pårørende, som står i samme situation. Man kan også læse den for oplevelsens skyld.

 

Bogen er tænkt til at fungere som opslagsværk, med masser af informationer om de forskellige behandlinger man skal gennemgå alt efter forløb. Jeg fortæller samtidig min egen beretning om mit eget sygdomsforløbet på godt og ondt.

 

Jeg donerer alt overskudet til kampen mod kræft - for din, og min og alles skyld, så vi kan hjælpe lægerne til, at få knækket koden til denne sygdom som flere og flere får.

 

For spørsmål eller ideer, ris eller ros info@graphicliving.com

 

Antal sider 132 / ( E- bogen anbefales downloaded direkte til computer)

Pris 149,- som E-bog

Pris 179,- som indbundet bog

GRAPHIC LIVING by Rikke Thorup // Vossevangen 11 // DK - 8700 Horsens // T. +45 22731393 // M. info@graphicliving.com