OM

Tæt personligt samarbejde og målrettet virke!

 

Graphic living er udsprunget gennem masser af tanker og gode ideer. Passionen for at skabe, markedsføre og servicere, samt en

KÆMPE forkærlighed for alt det smukke her i livet. Gennem mange år har jeg levet af at visualisere. Både i kraft af min erfaring som freelance stylist, hvor jeg har indrettet butikker, messer og bolighuse. Ligeledes gennem mine år som grafisk designer, hvor jeg har beskæftiget mig med mange grene inden for både textil og interiør branchen, samt også haft flere kunder inden for produktions virksomheder og den psykologiske verden.

Ingen opgaver er for store, ej heller for små. Mit skønne netværk af samarbejdspartnere bevirker, at alle opgaver lader sig gøre. Med kendskab til dygtige fotografer, fantastiske skribenter og supergode programmører, kan jeg løse det hele.

Det er en meget vigtig ingrediens i min verden, at kommunikationen og samarbejdet er i top. Jeg værdsætter derfor de gode dialoger og den tætte kontakt, da min erfaring viser, at det er herigennem de bedste løsninger skabes. Jeg yder altid mit bedste for at dem omkring mig har det godt og får den bedste behandling.

Jeg følger med tiden og dens mange facetter af mode og skrivelser, så jeg altid kan føre en opdateret pen. Det er en ganske naturlig del af mit virke.

 

Senest har jeg også udgivet bogen "KRÆFT & GRAVID - Kan man det?", hvor jeg selv beretter om et sygeforløb jeg selv var igennem for år tilbage. Den er baseret på at, være et hjælperedskab for patienter og pårørende i lignende situationer. Se mere om bogen under siden her

 

Jeg vil glæde mig til vores samarbejde - gi mig et kald så tager vi en god kop kaffe og en snak omkring Jeres virksomheds behov :)

Ser frem til at høre fra Jer - Kærligst Rikke

 

GRAPHIC LIVING by Rikke Thorup // Vossevangen 11 // DK - 8700 Horsens // T. +45 22731393 // M. info@graphicliving.com