BØGER

Krimi forfatter

SPECIAL

TILBUD

NOVEMBER/DECEMBER

Her kan du bestille kriminalromanen HÆVNENS LYST og få den tilsendt hjemtil eller til din arbejdsplads. Bestil ved at udfylde skemaet her og du vil efterfølgende modtage en anmodning via mobilepay.


Betaling sker ved mobilepay 853695


Normal pris 269,95

Special pris 125,-

+ fragt

Bogen fremsendes med DAO inkl. hjemmmelevering til din adresse når betalingen er modtaget. 

 
 
 
 
 
 
Ønsker bogen tilsendt (+ kr. 42,- pr. lev. adresse)
Ønskes signeret af forfatteren
 
 
 
 

Et par anmeldelser

Her sidder jeg med, hvad der se ud til at være forfatterens debut og kan næsten ikke tro, at det kan være rigtigt. ”Hævnens lyst” er ganske enkelt så velskrevet og spændingsmættet, at man sjældent har set noget lignende fra en debutant!


                              Krimiormen.dk

Historien i sig selv er som en typisk kriminalroman, men den er sat sindssygt spændende op. Personbeskrivelserne er meget levende, og jeg blev lynhurtigt draget af historien. Gennem hele bogen er man overbevist om, hvor sympatien ligger og hvem morderen er, men med et vildt twist i slutningen, ender historien slet ikke, som jeg havde forventet. Hvilket for mig gør en krimi ekstra god!


                                Boglykkeliv

Hævnens lyst er en voldsom, skræmmende og
realistisk bog, som er meget troværdig. Den tager emner op som er meget aktuelle i samfundet i dag. Bogen er helt fantastisk med spænding fra start til slut! Vær klar på søvnløse nætter... Jeg kan klart og varmt anbefale at læse den!


                  Skriveri, bogtips & andet

Jeg kan godt lide Rikke Thorup’s måde at skrive på. Det er et flydende sprog, og hun har gode beskrivelser af både områder og personkarakteristikker. Og man tænker egentlig tidligt i bogen, at man har regnet den ud… men opdager så at det havde man ikke lige alligevel - Plot twist, når det er bedst!


                         Krummeskrummelurer

Bøger af Rikke Thorup

Jeg skrev tidligere bogen

"Kræft og Gravid kan man det"

En bog om et sygdomsforløb tilbage i 2007, skrevet som et hjælperedskab til andre i lignende situstioner.
Findes som E-Bog version.