OM

Tæt personligt samarbejde og målrettet virke!


Graphic living er en grafisk design virksomhed, hvor Rikke Thorup med lyst og passion for at skabe unikke grafiske designs, grafiske materialer, samt  markedsføring i topklasse, leverer en førsteklasses servicere hvor DU og din virksomhed ALTID får bedste ydelse.


I mange år, har jeg levet af at visualisere både i kraft af min erfaring som freelance stylist, hvor jeg har indrettet butikker, lavet messer og total løsninger for bolighuse m.m. Gennem mine år som grafisk designer, både inhouse og på bureau har jeg beskæftiget mig med mange grene og forskellige kunder inden for fødevarer/emballage design, textil design, interiør design, lavet markedsføring for store, mellemstore og små produktions virksomheder, samt flere kunder i den psykologiske verden og  skoler/institutioner.

 

INGEN OPGAVER ER FOR STORE ELLER SMÅ!

Mit skønne netværk af samarbejdspartnere bevirker, at alle opgaver lader sig gøre. Med kendskab til dygtige fotografer, fantastiske skribenter og supergode programmører, kan jeg løse det hele.

 

KOMMUNIKATION...

En meget vigtig ingrediens i min verden, er kommunikationen og samarbejdet. Jeg værdsætter de gode dialoger og den tætte kontakt, da min erfaring viser, at det er herigennem de bedste løsninger skabes.

Jeg yder altid mit bedste for for at det er 100% optimale løsninger og for at dem omkring mig har det godt og får den bedste behandling.

 

Jeg følger med tiden og dens mange facetter af mode og skrivelser, så jeg altid kan føre en opdateret pen. Det er en ganske naturlig del af mit virke.


Jeg vil glæde mig til vores samarbejde - gi mig et kald, eller skriv mig en mail så tager vi en god snak omkring din/Jeres virksomheds behov :)


GRAPHIC LIVING

by Rikke Thorup

Vossevangen 11

DK - 8700 Horsens

T. +45 22731393

M. info@graphicliving.com

Denne hjemmeside benytter cookies til at analysere trafik og måle effektiviteten af vores kampagner.

Godkend